Hai să lucrăm împreună. Găsește-ți un job. Aplică acum!

Avem o multitudine de locuri de muncă disponibile, pentru angajatori din sectoare ca producția alimentară, logistică și industria tehnică.  Căutăm, printre altele, pickers, stivuitoriști, sudori, operatori utilaje și lucrători depozit. Înregistrează-te acum!

Găsește un job grozav!

Aplică acum!

Câștiguri atractive

Apreciem timpul și efortul pe care îl depui pentru a performa la job. De aceea, te poți aștepta la o plată corespunzătoare. În funcție de domeniul în care lucrezi, salariile diferă, bineînțeles. Dar, poți fi sigur că îți vei primi salariul în fiecare săptămână.

Earn-Good-Money-small

Numărul orelor de lucru

Suntem conștienți că nu vei veni în Olanda pentru a lucra doar câteva ore pe săptămână. De aceea, obiectivul nostru este să-ți oferim de muncă pentru cât mai multe ore posibile săptămânal.

Mai multe companii te caută!

HOBIJ colaborează cu mai multe companii din diferite sectoare de activitate. Companii de top ca Hessing, Zandbergen, WE fashion, Vanderlande și Sligro sunt câteva dintre ele.

banner-logos

Colegi la Muncă. Prieteni Acasă și Amici pe Viată.

Îmi pot ajuta mama financiar. Ea e fericita, și eu la fel.

Caut stabilitate. La HOBIJ am găsit-o.

Dezvoltarea carierei

Bineînțeles, ești binevenit în Olanda să muncești pentru câteva luni, dar la fel de bine îți poți dezvolta o cariera aici.  Câteodată, după ce te-ai afirmat ca o persoana muncitoare și serioasă, există posibilitatea să devii parte din echipa HOBIJ, putând astfel să ajuți și alți compatrioți sau lucrători migranți să găsească un loc de muncă în Olanda.

Misiunea HOBIJ este crearea unui viitor care contează.

Ne axăm pe o singură filozofie: angajatul este prioritar. La HOBIJ chiar credem in ideea oamenilor fericiți care creează o lume mai bună. Concentrându-ne pe bunăstarea angajaților temporari, îi ajutăm să devină mai productivi la locul de muncă, să se dezvolte ca persoane, să trăiască mai bine și să devină mai fericiți.