Cazare adecvată

Când te decizi să lucrezi în Olanda și obții un loc de muncă prin HOBIJ, îți vom oferi o cazare corespunzătoare. Poți fi sigur că toate aspectele legate de sederea ta în Olanda vor fi organizate.

BlockTitle-1-1024x683

BlockTitle-2-1024x683

Ședere confortabilă

Este obiectivul nostru să oferim tuturor angajaților temporari o sedere placută și confortabilă în Olanda. Este foarte important pentru noi ca angajații sosiți din alte țări să locuiască în condiții decente. De aceea cazările noastre sunt certificate calitativ de către SNF (Asociația pentru ajustarea cazării angajaților temporari). Astfel ne asigurăm că spațiile unde veți locui respectă legile stricte de igienă și siguranță.

Simte-te ca acasă

Este important pentru noi ca tu să te simți ca acasa și confortabil pe durata șederii în Olanda. De aceea, vei locui în apropierea noului tău job. Bineînțeles, îți oferim și conexiune wifi în toate cazările noastre.

Așadar, adu-ți lucrurile personale și noi ne vom ocupa de restul; un loc de muncă, o casă utilata cu o bucătărie curată, o baie și o sufragerie confortabilă te așteaptă.