Orientare

Odată ce te-ai hotărât să muncești în Olanda, ai nevoie de o agenție ce-ți poate oferi un job si facilități de cazare. HOBIJ este o agenție de recrutare olandeză, ce ajută oameni din toata Europa să obțină un loc de muncă. Avem birouri locale in 3 țări – Polonia, Lituania si România. In cadrul acestora, un recrutor dedicat vă poate ajuta să identificați locul de muncă potrivit, în sectorul care vă interesează.

image-01

image-02

Procesul de recrutare

În timp ce îți căutăm jobul potrivit, te vom întreba care îți sunt preferințele cu privire la locul de muncă, experiența dobândită anterior și pentru ce perioadă intenționezi să stai în Olanda. Planificarea la locul de muncă este întotdeauna un proces dificil, iar angajatorii necesită să știe când și pentru cât timp vei fi disponibil. Așadar, vom stabili înainte de plecarea în Olanda unde și pentru cât timp vei lucra.

Planificarea călătoriei

Te ajutăm să-ți planifici călătoria către Olanda. Biroul nostru central este în apropierea aeroportului din Eindhoven. Dacă te vei decide să călătorești cu avionul, te putem prelua de la aeroport. Călătoria cu mașina poate fi o alternativă, însă va dura mult mai mult. Tocmai de aceea, ți-am pregătit această listă de cântece care să-ți țină de urât pe parcursul călătoriei tale!

HOBIJ Travel Hits

image-03

image-04

Sosirea

Când sosești in Olanda ești întâmpinat de personalul HOBIJ. Te vom înregistra și ne vom asigura că primești documentația corectă pentru a putea lucra în Olanda. La sediul nostru central poți aștepta jucându-te un joc relaxant și servind niște gustări (gratis) din bucătăria biroului nostru.

Bine ai venit acasă, în Olanda

După ce încheiem partea administrativă, ești gata să mergi la noua ta casă. Dacă nu deții propriul mijloc de transport, unul din șoferii HOBIJ te va conduce către cazare. Coordonatorul cazării te va întâmpina și-ți va arata camera ta. De asemenea, te va informa cu privire la regulile aplicabile în cazarea respectivă.

image-05

image-06

La muncă

Acum ești gata să mergi la muncă și, să fim sinceri, acesta este principalul motivul pentru care ai venit în Olanda.  De obicei vei începe munca a doua zi după sosirea in Olanda. Totuși, cu toata sinceritatea, acest lucru nu este întotdeauna posibil, fiind influențat și de ziua sosirii, dar facem mereu tot ce este posibil pentru ca tu să începi munca cat mai curând.

Job coach

Dacă ai întrebări specifice legate de locul de muncă, i le poți adresa instructorului tău (job coach). Acești instructori lucrează întotdeauna în incinta angajatorului unde muncești. Le poți adresa întrebări de genul “Pot lucra suplimentar?”, sau “Îmi pot lua liber sa merg la dentist?”. Instructorul tău te poate informa cu privire la regulile aplicabile și poate aranja aspecte legate de locul de muncă. Te rugăm să nu eziți să pui întrebări.

image-07

Un angajat fericit

La final de zi scopul nostru este ca tu să fii fericit. De ce? Deoarece un angajat fericit este mai productiv atât pentru el cât și pentru HOBIJ. Așadar, dacă te putem ajuta cumva, dă-ne de veste! Dar te rugăm să conștientizezi că fericirea începe cu tine, cu deciziile pe care le faci tu. Te putem asigura însă, că decizia de a veni și a lucra n Olanda a fost una inspirata!